Наслов:

БРИЛИЈАНТЕН ЗАВРШЕТОК НА ГОЛЕМАТА МАНИФЕСТАЦИЈА

ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА "ОХРИДСКО ЛЕТО"

Објавено на: 10.09.2003
Автор: Теодора Хаџи Шуме
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
дела од Шуберт, Бритн, Тајчевиќ, Стојков, Вуиќ, Стојан Стојков, Тодор Скаловски, Тома Прошев, Ристо Аврамовски
Учесници:
Колегиум музикум, Даринка Матиќ - Маровиќ

Клучни зборови:
Даринка Матиќ-Маровиќ Стојков Колегиум музикум Тодор Скаловски 2003 Тома Прошев Теодора Хаџи Шуме Бритн Вуиќ Шуберт Охридско лето Тајчевиќ Стојан Стојков Ристо Аврамовски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат