Наслов:

МАЕСТРАЛЕН КОНЦЕРТ НА КЛАРИНЕТИСТОТ СТОЈАН ДИМОВ

"Охридско лето" 2003

Објавено на: 28.08.2003
Автор: Теодора Хаџи Шуме
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
дела од Крестон, Томази, Морис, Шулхов,
Учесници:
Стојан Димов, Рита Трпчева-Поповиќ

Клучни зборови:
Теодора Хаџи Шуме Крестон Шулхов Охридско лето Морис Томази Стојан Димов Рита Трпчева Поповиќ 2003

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат