Наслов:

ТРИО СО НАГЛАСЕНИ СОЛИСТИЧКИ ДЕМОНСТРАЦИИ

Кон концертот на триото ,,Коринтски", САД,

Издадено на: 26.08.2003
Автор: Теодора Хаџи Шуме
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
трио: варијации во Це-Дур,од Бетовен,пијано триото во Ге-Дур од Дебиси и пијано триото во Ха-Дур од Брамс
Учесници:
трио ,,Коринтски“ од САД, Стефан Миленковиќ, Адам Ниман, Ани Азнавуријан,

Клучни зборови:
2003 Адам Ниман Ани Азнавуријан Бетовен Брамс Дебиси Коринтски“ Стефан Миленковиќ Теодора Хаџи Шуме Трио

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат