Наслов:

КРЕАТИВНО ДОЖИВУВАЊЕ НА МУЗИКАТА

Шауна Ролстон

Објавено на: 22.08.2003
Автор: Теодора Хаџи Шуме
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Соната од Дебиси, Соната од Шостакович во де-мол, Сонатата во ге-мол од Шопен, „Пофалба за вечноста на Исус“ од Оливие Месиен
Учесници:
Шауна Ролстон, Елизабет Парисо

Клучни зборови:
Шостакович Шопен Дебиси Охридско лето 2003 Теодора Хаџи Шуме Шауна Ролстон Елизабет Парисо Оливие Месиен

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат