Наслов:

ВРВНА КАМЕРНА ВЕЧЕР

"Унгарски виртуози" на Охридското лето 2003

Издадено на: 19.08.2003
Автор: Теодора Хаџи Шуме
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
дела од Франц Лист, Вејнер, Менделсон, Росини, Гоце Коларевски
Учесници:
„Унгарски виртуози“

Клучни зборови:
„Унгарски виртуози“ 2003 Вејнер Гоце Коларевски Менделсон Охридско лето Росини Теодора Хаџи Шуме Франц Лист

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат