Наслов:

НЕВООБИЧЕНА УМЕТНИЧКА ФРЕСКА

кон настапот на Бородин квартет - „Охридско лето“

Објавено на: 16.08.2003
Автор: Теодора Хаџи Шуме
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
А. Бородин квартетот бр. 2, Д. Шастакович квартет бр. 8 и П.И. Чајковски квартет бр. 2
Учесници:
Бородин квартет од Русија

Клучни зборови:
Чајковски Бородин 2003 Теодора Хаџи Шуме Бородин квартет Шастакович

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат