Наслов:

РАФИНИРАНА ИМАГИНАЦИЈА

Валерија Занини - бразилска пијанистка

Издадено на: 14.08.2003
Автор: Васка Наумова - Томовска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
Италијански концерт на Ј.С.Бах, „Фантастични пиеси“ од Шуман, Пет прелудиуми на Луис де Фреитас Бранко, дела од Хеитор-Вила Лобос
Учесници:
Валерија Занини,

Клучни зборови:
2003 Валерија Занини Васка Наумова-Томовска Ј.С.Бах Луис де Фреитас Бранко Охридско лето Хеитор-Вила Лобос Шуман

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат