Наслов:

ВЕЧЕР НА СТРАСТ И ЕРОТИКА

По концертите на Камерниот оркестар на МММ и Фламенко групацијата на „Охридско лето"

Издадено на: 07.08.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
„Фуга и мистерија“, „Адиос Нонино“, „Аве Марија“, „Обливион“, „Либер танго“ од Астор Пјацола
Учесници:
Камерниот оркестар на МММ и Фламенко групација, Саша Николовски-Ѓумар, Војислав Ивановиќ, Саша Николиќ

Клучни зборови:
2003 Војислав Ивановиќ Музичка младина на Македонија Охридско лето Саша Николиќ Саша Николовски-Ѓумар Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат