Наслов:

МАКЕДОНИЈА Е РАСАДНИК НА МУЗИЧКИ ТАЛЕНТИ

Разговор со Марко Јосифовски, виолинист од Србија и Црна Гора

Издадено на: 07.08.2003
Автор: Симон Илиевски
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Марко Јосифовски,

Клучни зборови:
2003 Марко Јосифовски Симон Илиевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат