Наслов:

ШЛОМО МИНЦ ПЕТ ПАТИ СВИРЕШЕ НА БИС

Музички празник на „Охридско лето"

Објавено на: 21.07.2003
Автор: Симон Илиевски
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
дела од Менделсон, Барток и Брамс
Учесници:
Шломо Минц, Итамар Голан

Клучни зборови:
Брамс Менделсон Барток Охридско лето Симон Илиевски 2003 Шломо Минц Итамар Голан

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат