Наслов:

ЛУЃЕТО СЕ ЧУДАТ КАКО СУМ ОСТАНАЛ ИСТИОТ

Симон Трпчески, пијанист

Издадено на: 18.07.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Симон Трпчески

Клучни зборови:
2003 Симон Трпчески Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат