Наслов:

СЕ ЧУВСТВУВАМ КАКО ГРАЃАНИН НА СВЕТОТ

Хајди Елзесер, пијанистка

Издадено на: 12.07.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Хајди Елзесер,

Клучни зборови:
2003 Тина Иванова Хајди Елзесер

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат