Наслов:

НАСТАПОТ НА СКОПСКО ЛЕТО ЗА МЕНЕ Е ПРЕДИЗВИК

Петар Макариевски, пијанист

Издадено на: 07.07.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Петар Макариевски

Клучни зборови:
2003 Петар Макариевски Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат