Наслов:

ЧЕКОРЕЊЕ НИЗ ИСТОРИЈАТА

Данка Северова - Фирфова (1918-2003)

Издадено на: 03.07.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Данка Северова - Фирфова (1918-2003)

Клучни зборови:
2003 Данка Северова - Фирфова Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат