Наслов:

АИДА ВО ОДБРАНА НА ЧЕСТА НА МАЈСКИТЕ ВЕЧЕР

За годинашното издание на Мајските оперски вечери

Објавено на: 09.06.2003
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 875 | Страна: 11

Програма:
“Аида“ од Џузепе Верди,
Учесници:
МОБ, Весна Гиновска-Илкова, Екатерина Поп-Туту, Калуди Калудов, Игор Дурловски, Александар Стефановски, Оливер Балабурски,
Забелешка:
За годинашното издание на Мајските оперски вечери

Клучни зборови:
Роза Нолчева Оливер Балабурски Игор Дурловски Александар Стефановски МОБ 2003 Екатерина Поп-Туту Калуди Калудов Весна Гиновска-Илкова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат