Наслов:

ФАУСТ – НАЈВПЕЧАТЛИВО ОСТВАРУВАЊЕ

КОН 31-ТО ИЗДАНИЕ НА МОВ

Објавено на: 04.06.2003
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Вечер
Број: 12299 | Страна: 9

Програма:
Опера „Фауст“ од Шарл Гуно.
Учесници:
Дејан Максимовиќ, Мика Јовановиќ

Клучни зборови:
Фауст Шарл Гуно Мајски оперски вечери Ангелина Димоска 2003 Мика Јовановиќ Дејан Максимовиќ

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат