Наслов:

ДЛАБОКА ЕКСПРЕСИЈА НА ЕМОЦИИТЕ

по "Мементо" и инспиративната поезија на англо-американскиот поет - имиџист Томас С. Елиот

Издадено на: 02.06.2003
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Големиот прозорец“–танцова претстава по расказ од Марина Цветаева
Учесници:
Рисима Рисимкин, Олга Боев, Елисавета Скаловска, Марјан Неќак, Благој Мицевски

Клучни зборови:
2003 Благој Мицевски Елисавета Скаловска Емилија Џипунова Марјан Неќак Олга Боев Рисима Рисимкин

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат