Наслов:

ЗНАЧАЈНИ ПРИЗНАНИЈА ЗА МАКЕДОНСКИТЕ УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ

На Интернационалниот натпревар по хармоника во Пловдив

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат