Наслов:

ОПЕРСКО ДЕЛО СО СПЕКТАКУЛАРНИ ДИМЕНЗИИ

Кон: Операта „Фауст“ на Шарл Гуно, во изведба на Белградската опера на МОВ

Објавено на: 30.05.2003
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 867 | Страна: 11

Програма:
Операта „Фауст“ на Шарл Гуно
Учесници:
Белградската опера, МОВ, Младен Јагушт, Мика Јовановиќ, Дејан Максимовиќ, Јасмина Трумбеташ-Петровиќ, Душан Трниниќ, Предраг Протиќ
Забелешка:
Кон: Операта „Фауст“ на Шарл Гуно, во изведба на Белградската опера на МОВ

Клучни зборови:
МОВ Белградската опера Мика Јовановиќ Дејан Максимовиќ Јасмина Трумбеташ-Петровиќ Младен Јагушт Шарл Гуно Душан Трниниќ Предраг Протиќ Роза Нолчева 2003

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат