Наслов:

ДОМИНАЦИЈА НА РОМАНТИКАТА

За солистичкиот концерт на виолинистот николај Саченко во Салон 19,19 во Скопје

Објавено на: 22.05.2003
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 863 | Страна: 11

Програма:
дела од Брамс, Чајковски, Шосон и Равел,
Учесници:
Николај Саченко, Дмитриј Каприн,
Забелешка:
За солистичкиот концерт на виолинистот николај Саченко во Салон 19,19 во Скопје

Клучни зборови:
Роза Нолчева Николај Саченко 2003 Дмитриј Каприн Шосон и Равел Чајковски Брамс

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат