Наслов:

АМАТЕРИЗМОТ ТРЕБА ДА СЕ ПОДДРЖУВА

Емилија Лале, диригент

Објавено на: 19.05.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Емилија Лале, диригент

Клучни зборови:
Тина Иванова 2003 Емилија Лале

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат