Наслов:

ДОБЛИЖУВАЊЕ НА НАРОДОТ ДО НЕБЕСНАТА МУДРОСТ НА ЖИВОТОТ

Професор Симеон Кузманов ги преведе Осмогласникот и Литургијата на европски ноти

Издадено на: 13.05.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Професор Симеон Кузманов

Клучни зборови:
2003 Драгослав Ортаков Јане Коџабашија Осмогласникот и Литургијата отец Санџаковски Професор Симеон Кузманов Сотир Голабовски Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат