Наслов:

СИМОН ТРПЧЕВСКИ Е ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈДОБАР МЛАД ИНСТРУМЕНТАЛИСТ

Доделени наградите на Британското кралско филхармониско здружение

Издадено на: 09.05.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Симон Трпчески,

Клучни зборови:
2003 Симон Трпчески Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат