Наслов:

МАКЕДОНСКИТЕ ДЕЛА НЕМА ДА СЕ РЕАЛИЗИРААТ И ВО ОХРИД

Балетот "Ташула" и операта "Лидија од Македонија" ќе се постават во МНТ

Издадено на: 23.04.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Лидија од Македонија“, „Ташула

Клучни зборови:
2003 Искра Шукарова Ристо Аврамовски Стојан Стојков Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат