Наслов:

НЕДОСТИГ ОД ИНСПИРАЦИЈА И КРЕАТИВНОСТ

По 26. издание на "Денови на македонската музика"

Издадено на: 08.04.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
„Илинеден“од Александар Лековски и Михајло Николовски,

Клучни зборови:
2003 Денови на македонската музика Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат