Наслов:

ПАТОКАЗ КОН ОСВЕТЛУВАЊЕ НА ЗВУЧНАТА ИДЕЈА

По концертот на "Александар Пејовски Дует"

Издадено на: 04.04.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
дела од Пејовски, Бусон,
Учесници:
„Александар Пејовски Дует“

Клучни зборови:
2003 Александар Пејовски Бусон Драган Гоневски Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат