Наслов:

НЕДОСТАТОК ОД ИНВЕНЦИЈА И АВТОРСКИ ПЕЧАТ

ЗА 26. ИЗДАНИЕ НА „ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА“

Објавено на: 02.04.2003
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Вечер
Број: 12251 | Страна: 9


Клучни зборови:
Денови на македонска музика Ангелина Димоска 2003

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат