Наслов:

КОРЕПЕТИТОРОТ ТРЕБА ДА БИДЕ ДОБАР ПИЈАНИСТ

Марија Вршкова, пијанистка

Објавено на: 21.03.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
Тина Иванова 2003 Марија Вршкова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат