Наслов:

ВИСТИНСКО ОСВЕЖУВАЊЕ ЗА НАШАТА МУЗИЧКА КУЛТУРА

Вистинско освежување за нашата музичка култура

Објавено на: 20.03.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
дела на Рајх, Рокич, Иниго, Пертроуд, Орландо Јакито, Гарсија Лука Белкастро
Учесници:
Ансамбл „Алеа“,

Клучни зборови:
Денови на македонската музика Тина Иванова 2003 Ансамбл Алеа Рајх Рокич Иниго Пертроуд Орландо Јакито Гарсија Лука Белкастро

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат