Наслов:

НА СКОПЈЕ МУ Е НЕОПХОДНА КОНЦЕРТНА САЛА

Иницијатива за изградба на сала наменета за Македонската филхармонија

Објавено на: 12.03.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17


Клучни зборови:
Валери Стефановски Тина Иванова 2003 Концертна сала

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат