Наслов:

ЈАСНА УМЕТНИЧКА КОМУНИКАЦИЈА НО ПРИСТАПОТ Е РАЗЛИЧЕН

КОНЦЕРТ НА ИЛИЈА ЗИМБО, ФЛЕЈТА, И САРА ПРОЈКОВСКА-НИКОЛОВСКА - КИЦ

Издадено на: 04.03.2003
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Дневник
Број: 2091 | Страна: 15

Програма:
Соната „Арпеџоне“ од Шуберт, Соната „Ундине“ оп. 167 од Рајнеке и Сонати од Дамас и Франк.
Учесници:
Илија Зимбо - флејта; Сара Пројковска-Николовска - пијано

Клучни зборови:
2003 Дамас Елени Новаковска Илија Зимбо Рајнеке Сара Пројковска-Николовска Соната Соната Арпеџоне Соната Ундине оп. 167 Франк Шуберт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат