Наслов:

РОМАНТИКА ВО ЛАДНА АМТОСФЕРА

По концертот на Илија Зимбо, флејта, и Сара Пројкоска-Николовска, пијано

Издадено на: 01.03.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
Соната од Жан Мишел Дамас, Соната во А-дур од Цезар Франк, Тема на Џон Вилијамс од музиката за филмот „Шиндлеровата листа“
Учесници:
Илија Зимбо, флејта, Сара Пројкоска-Николовска,

Клучни зборови:
2003 Жан Мишел Дамас Илија Зимбо Сара Пројкоска-Николовска Тина Иванова флејта Цезар Франк Џон Вилијамс

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат