Наслов:

ПОДЕЛЕНИ ВПЕЧАТОЦИ

За рециталот на Зимбо и Пројковска во Салонот 19,19 во Скопје

Издадено на: 28.02.2003
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 793 | Страна: 11

Програма:
сонатите „Арпеџоне“ од Ф. Шуберт, „Ундине“ од Рајнеке, Сонатата од Дамас, Сонатата од Цезар Франк,
Учесници:
Илија Зимбо, Сара Пројковска-Николовска
Забелешка:
За рециталот на Зимбо и Пројковска во Салонот 19,19 во Скопје

Клучни зборови:
2003 Илија Зимбо Роза Нолчева Сара Пројковска-Николовска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат