Наслов:

НОВИ КОМПОЗИЦИИ ПОД АФРИКАНСКО ВЛИЈАНИЕ

Концерт на "Трио Тони Китановски" во Универзална сала

Издадено на: 20.02.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Трио Тони Китановски

Клучни зборови:
2003 Васил Хаџиманов Тина Иванова Трио Тони Китановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат