Наслов:

РИТМИЧКИ НЕДОСЛЕДНОСТИ

За концертите на Македонската филхармонија со дела од Моцарт и Бетовен

Објавено на: 05.02.2003
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 773 | Страна: 13

Програма:
дела од Моцарт и Бетовен
Учесници:
Македонската филхармонија, Борјан Цанев, Владимир Костов, Блерим Груби
Забелешка:
За концертите на Македонската филхармонија со дела од Моцарт и Бетовен

Клучни зборови:
Роза Нолчева 2003

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат