Наслов:

ЧЕТИРИЕСЕТ ГОДИНИ СО И ЗА МЛАДИТЕ

Александар Герасимовски, Генерален секретар на МММ

Објавено на: 01.02.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17


Клучни зборови:
Тина Иванова 2003 Александар Герасимовски Музичка младина на Македонија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат