Наслов:

ДОЛУ ПИРАТОТ – ДА ЖИВЕЕ БУТЛЕГОТ

Продажба на пиратски дискови

Издадено на: 14.01.2003
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
2003 Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат