Наслов:

КАРМЕН МЕ НАПРАВИ ФАТАЛНА ЖЕНА

РАЗГОВОР СО ИРЕНА КАВКАЛЕВСКА, ОПЕРСКА ПЕЈАЧКА

Објавено на: 10.01.2003
Автор: О. Поп-Андонова
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
Ирена Кавкалевска
Забелешка:
РАЗГОВОР СО ИРЕНА КАВКАЛЕВСКА, ОПЕРСКА ПЕЈАЧКА

Клучни зборови:
Ирена Кавкалевска 2003 О. Поп-Андонова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат