Наслов:

ПРЕКУ СВЕТОТ ДО МАКЕДОНИЈА

Кинг Наат Велиов „Кочани Оркестар",

Издадено на: 31.12.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Кочани оркестар, Наат Велиов, Орхан Велиов, Хихмет Велиов, Далкран Ашметов, Елсан Исмаилов, Реџаиљ Јусеинов,Али Мемдовски,

Клучни зборови:
2002 Али Мемдовски Далкран Ашметов Елсан Исмаилов Кочани оркестар Наат Велиов Орхан Велиов Реџаиљ Јусеинов Тина Иванова Хихмет Велиов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат