Наслов:

БЕЗ ПЕЈАЧКИ БЛЕСОК

Кон операта „Кармен“ од Жорж Бизе, режија Кузман Попов од Бугарија, диригент Саша Николовски - Ѓумар, проект на МНТ

Издадено на: 25.12.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 741 | Страна: 11

Програма:
„Кармен“ од Жорж Бизе,
Учесници:
МОБ, Кузман Попов, Саша Николовски - Ѓумар, Ирена Кавкалевска, Зоран Сотиров, Павлина Новакова - Георгиев, Никола Мијаиловиќ,
Забелешка:
Кон операта „Кармен“ од Жорж Бизе, режија Кузман Попов од Бугарија, диригент Саша Николовски - Ѓумар, проект на МНТ

Клучни зборови:
2002 Зоран Сотиров Ирена Кавкалевска Кузман Попов МОБ Никола Мијаиловиќ Павлина Новакова - Георгиев Роза Нолчева Саша Николовски-Ѓумар

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат