Наслов:

РЕЗИМЕ НА ГОДИНАШНИТЕ АКТИВНОСТИ

Средба на Сојузот на композиторите на Македонија

Издадено на: 23.12.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
СОКОМ, Стојан Стојков

Клучни зборови:
2002 СОКОМ Стојан Стојков Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат