Наслов:

ТРЕБА ДА СЕ НАПРАВАТ НЕКОЛКУ КРУПНИ ЧЕКОРИ НАПРЕД

Марко Коловски, нов директор на "Танец"

Објавено на: 18.12.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Марко Коловски

Клучни зборови:
Тина Иванова 2002 Танец Марко Коловски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат