Наслов:

ВО ПОТРАГА ПО НОВ МУЗИЧКИ КОНЦЕПТ

Концерт на триото "Портал"

Издадено на: 16.12.2002
Автор: С.Д.
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Трио „Портал“– Марјан Јанкоски, Александар Котевски, Александар Јовевски

Клучни зборови:
2002 Александар Јовевски Александар Котевски Трио „Портал“– Марјан Јанкоски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат