Наслов:

РАСКОШНО ТОНСКО ОБЛИКУВАЊЕ

За концертот на пијанистот Павел Нерсесјан со Македонската филхармонија

Објавено на: 10.12.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 728 | Страна: 11

Програма:
Концертот бр. 2 во Г-дур од П.И. Чајковски, втората симфонија од Јоханес Брамс,
Учесници:
Павел Нерсесјан, Македонската филхармонија, Леонид Николаев, Леонид Пејсахов, Ристо Краповски,
Забелешка:
За концертот на пијанистот Павел Нерсесјан со Македонската филхармонија

Клучни зборови:
Роза Нолчева 2002

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат