Наслов:

„ПЛАНЕТАРИУМ“-ПРОЕКТ ЗА ОБЕДИНУВАЊЕ НА ДВЕ КУЛТУРИ

Деби Вилсон, кореографка

Издадено на: 07.12.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Деби Вилсон, кореограф

Клучни зборови:
2002 Деби Вилсон Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат