Наслов:

БАЛКАНСКА МАЕСТРАЛНОСТ ЗА ВИСТИНСКИ ЉУБИТЕЛИ

За концертот на Балканаската филхармонија, диригент Милан Начев

Издадено на: 03.12.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 722 | Страна: 11

Програма:
Симфонијата број 2 во ц-молл на Густав Малер,
Учесници:
Балканаската филхармонија, Милан Начев, хорови “Коча Коларов“ од Зрењани, “Дунавски Звуци“ од Русе, Стефка Минева, Марија Белчева
Забелешка:
За концертот на Балканаската филхармонија, диригент Милан Начев

Клучни зборови:
“Дунавски Звуци“ од Русе 2002 Балканаската филхармонија Марија Белчева Милан Начев Роза Нолчева Стефка Минева хорови “Коча Коларов“ од Зрењани

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат