Наслов:

ДИНАМИЧНО КОНЦЕРТНО ПУЛСИРАЊЕ

Кон програмата на Есенските музички свечености

Објавено на: 25.11.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 715 | Страна: 11

Програма:
“Кармина Бурана“, “Кармина Катули“, Карл Орф
Учесници:
Академскиот хор од Ниш, Сузана Костиќ, хорот при ФМУ Драган Шуплевски, Емилија Савовска
Забелешка:
Кон програмата на Есенските музички свечености

Клучни зборови:
Роза Нолчева 2002 Академскиот хор од Ниш Сузана Костиќ хорот при ФМУ Драган Шуплевски Емилија Савовска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат