Наслов:

ОБЕДИНУВАЊЕ НА МУЗИЧАРИ ОД БАЛКАНСКИТЕ ЗЕМЈИ

Трето издание на "Балканска филхармонија"

Издадено на: 20.11.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Балканска филхармонија, Милен Начев, Марија Белчева, Стефка Минева,

Клучни зборови:
2002 Балканска филхармонија Марија Белчева Милен Начев Стефка Минева Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат