Наслов:

ЕМОТИВЕН И ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ОСВРТ КОН СЛУЧУВАЊАТА НА БАЛКАНОТ

Композиторката Дарија Андовска на семинар за современа музика во Дрезден

Објавено на: 13.11.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Дарија Андовска

Клучни зборови:
Тина Иванова 2002 Дарија Андовска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат