Наслов:

БОГАТА ИЗДАВАЧКА ДЕЈНОСТ ВО СТАРТОТ НА ГОДИНАТА

СОКОМ стартуваше со неколку нови изданија

Издадено на: 13.11.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
2002 СОКОМ Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат